Passion For Photography

Sponsors

 
 

our Sponsors

Nordic Light would not be possible without the generous contribution from our sponsors and collaborators. We would like to thank the following for their support for this years festival.

 
 
LOGO_SR-Group.jpg

SR Group Kristiansund

SR Group Kristiansund sponser kontainerparken under Nordic Light Festival 2019. SR Group er en av de største norske privateide logistikkselskaper og er skreddersydd for olje- og gassindustrien. Over 300 medarbeidere kontrollerer årlig mer enn 200 000 forsendelser i inn- og utland. Kontorene rundt i landet er de viktigste knutepunktene som gir nærhet til kundene og gjør SR Group i stand til å yte personlige service. 

www.sr-group.no

 
SB1_Nordvest.jpg

Sparebank1 Nord Vest

Sparebank1 Nord Vest er Nordic Light Festival 2019 sin general-samarbeidspartner. Gjennom SNV sin visjon "Sammen skaper vi verdier" er banken med å gjøre åpne utstillinger mulig under årets festival, som en gave til folket. SNV setter sin ære i å være personlig, med motiverte og engasjerte ansatte. SNV er den mest profesjonelle rådgiveren, med de mest kompetente medarbeiderne. De er personlige, profesjonelle og bryr seg om kundene sine.

www.sparebank1.no

 
 
epson-logo.jpg

EPSON

EPSON er en av Nordic Light sine diamant-samarbeidspartnere. Epson har i mange år hatt en lederposisjon blant proff-fotografer verden over som følge av selskapets anerkjente fotoprintere, blekkteknologi og fotopapir. Nordic Light er derfor en naturlig arena og Epson har vært med helt siden 2009. Som sponsor støtter ikke Epson bare festivalen økonomisk gjennom å stille printere, blekk og fotopapir til rådighet, men er også en sentral rådgiver i forbindelse med utskrifter til utstillinger og foredrag.

www.epson.no

 
TK-logo.jpg

Tidens krav

Tidens krav er en av Nordic Light sine diamant-samarbeidspartnere. Tidens Krav er en lokalavis som utgis i Kristiansund i Møre og Romsdal. Avisen dekker primært Nordmørsdistriktet, som består av 12 kommuner. Tidens Krav synliggjør Nordic Light ikke bare gjennom artikler og omtaler, men tilbyr festivalen annonseplasser til en verdi av 100 000 kr. Dette er et samarbeid for å etablere en internasjonal fotofestival i Kristiansund. Besøk avisen sin nettside: www.tk.no

www.tk.no